Monday, December 10, 2007

4913

Acesta este numărul discului meu Trend Off din ediţia limitată lansată azi. Încă mai audiez. Sînt pe la piesa 13. Pe la Slide şi e aşa ciudat cum încă. Nu prea sînt cuvinte şi, de fapt, de ce ar trebui să fie? Nu contează decît muzica şi felul în care mă face să (mă) simt
.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

de cate ori intru pe blogul tau dau cate ceva de mancare animalutului, dar sa stii ca nu se vede...ma asteptam si eu sa se mai ingrase, dar nimik...

8:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

3930 ;o)

Stii cumva daca o sa se mai auda Urma live (in componenta de anul trecut)? Sau asta a fost The End?

10:14 AM  
Blogger mary said...

@me2: dodo are o silueta impecabila, trebuie sa recunosti.
@anonymous: un album nou nu poate fi the end, oricum ai lua-o. din spusele lui mani, vom mai avea parte de urme live, iar el ne va anunta la timpul potrivit ce si cum. cred ca muzica e prea importanta pt el ca sa renunte. si el oricum nu renunta usor. dovada e acest album.
by the way, ai ascultat trend off?

1:16 PM  
Blogger mary said...

aoleu, scuze. pe urma am vazut 3930 :). deci da:))

11:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

Stiu ca Mani nu ar renunta la muzica, dar eu m-am indragostit de Urma asa cum a fost ea anul trecut. Am vazut Cafeaua la tv la MTV TRL sau cum ii zice cu Cristina si parca nu a mai fost scanteia aia cand erau toti... Ma rog, om trai si om vedea.
Iar cd-ul e intr-adevar o urma, alta descriere mai buna nu-mi vine in cap. Mi s-au parut cam ciudate unele pasaje la inceput (recunosc, am chiulit de la cele doua auditii, iar dupa atata vreme am recunoscut mai greu melodiile), mai ales in "Over" ca nu-mi dau seama ce e instrumentul ala care scartaie, dar acum nu mai am nimic de comentat ;o)

11:16 AM  
Blogger prăjitorul din oz said...

0918 :D
sunt curios care-o fi ala cu 0001. asa, de chestie.
si da, unde-i byron e de mers. cu siguranta o sa fiu acolo :)

1:28 PM  
Blogger mary said...

ruoc on

9:01 AM  

Post a Comment

<< Home